preskoči na sadržaj

Osnovna škola Sesvetska Sela

Login


Školska himna

Tekst: Olgica Pavičić-Čović, prof hrv. jezika
Glazba: Gordana Vojnović, prof. glaz. kulture

U Letničkoj ulici
Baš na broju pet
Sakrila se naša škola
Cijeli mali svijet.

Narančasti prozori
Što joj radost daju
Od čistoće blistaju
Sve je k'o u raju.

Tu se prva slova pišu
Tu sva djeca crtež rišu
Tu se dijeli, tu se množi (ritt.)
Tu se svako srce složi

Pripjev:
NEK' NAM SRCE BUDE PUNO
NEK' NAM ZNANJE UVIJEK CVJETA
NEK' PUTEVI SVI TE VODE
DO NAJDRAŽE ŠKOLE SVIJETA. 2X

Coda:
Nek' putevi svi te vode
Do najdraže škole svijeta.

Budite internet genijalci

UPUTE ZA INTERLAND

Informatička radionica za Dan škole - kodiranje

Kodiraj sportsku igru

Tečajevi kodiranja

 

 Aktivacija  office365.skole.hr

Vikendom u sportske dvorane

Priloženi dokumenti:
Raspored.pdf

Kodiranje za početnike

Kodiranje za učenike RN

 

 

Pitanja i odgovori
https://installer.eduroam.hr/faq.php

Ostali operacijski sustavi
https://cat.eduroam.org/?idp=6883

Priloženi dokumenti:
WIN10 upute.pdf

Tražilica
BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID

Priloženi su brošure BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID i letak s telefonskim brojevima za psihološko savjetovanje mladih za svaku županiju.

Brošura Državne uprave za zaštitu i spašavanje
Pomoć oko tableta

U prilogu su upute za pristup virtualnim učionicama i pomoć oko tableta. U virtualnim učionicama vrijede pravila kućnog reda Škole. Svaka zlouporaba će biti sankcionirana. U prilogu se nalazi uputa za učenike - pravila ponašanja.

http://skolazazivot.hr/ucitelji/

Raspored zvona
 JUTARNJA SMJENA
sat početak kraj
1.  8:00 8:45
2.  8:50 9:35
3.  9:45 10:30
UŽINA 10:30 10:40
4. 10:40 11:25
5. 11:30 12:15
 6.  12:20 13:05
POPODNEVNA SMJENA
sat početak kraj
1. 14:00 14:45
2. 14:50 15:35
3. 15:45 16:30
UŽINA 16:30 16:40
4. 16:40 17:25
5. 17:30 18:15
6. 18:20 19:05

e-Dnevnik za učenike

e-Dnevnik za nastavnike

 

Loomen

 

Škola za život

Projekt EU

eTwinning

Brojač posjeta
Ispis statistike od 27. 3. 2019.

Ukupno: 210207
Ovaj mjesec: 1585
Ovaj tjedan: 24
Danas: 24
Oskar znanja 2018.

Rita Zonjić, učenica 8. razreda naše škole, i ove je godine osvojila Oskar znanja kao državna prvakinja u poznavanju hrvatskoga jezika 2018.

 

Klokan bez granica

 

Hour of Code

Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

E-usmjeravanje

edu.hr

Portal Nikola Tesla

PLAVI TELEFON

 

Elektronički identitet

Središnji državni portal

Ponavljanje gradiva

Za učenike

Portal za učenike

Pitajte učitelja

Portal Učenici

Sigurniji internet

e-škola

Srce za djecu

AVG

Tražite li dobar i besplatan antivirusni program, AVG će zaštititi vaše računalo od svih napasti sasvim besplatno. AVG je jedan od najpopularnijih antivirusnih programa na svijetu kojeg koriste milijuni korisnika. Uz to što postoji besplatna inačica koja štiti računalo od virusa i crva program ne zauzima puno resursa i u radu je neprimjetan. Besplatnu inačicu AVG anitivrusa možete preuzeti sa ove adrese http://free.avg.com/us-en/download.prd-afh.

Iako već u besplatnoj inačici pruža sasvim dovoljno zaštite za prosječnog korisnika na izbor imate i jače inačice koje će za dvjestotinjak kuna učiniti vaše računalo potpuno sigurnim.

Avast

Avast Free Antivirus je besplatan Antivirus za kućnu uporabu. Potpuno je funkcionalan s istim antivirusnim i anti-spyware metodima skeniranja koje se koriste i u Avast plaćenim proizvodima.

Pruža prilično brzu zaštitu u odnosu na konkurenciju i nudi zaštitu čak i za vaš web browser. Kao i svi moderni Antivirusni programi i Avast zahtjeva Internet konekciju kako bi mogli redovito ažurirati svoju bazu i na taj način zaštiti vaše računalo od novih virusa.

Kada je riječ o sigurnosti, Avast vas niti u jednom trenutku neće iznevjeriti. Korisničko sučelje programa je intuitivno, nepretrpano, tako da ćete se lako snaći. Solidni, iako ne savršeni AV testovi, zajedno s brzinom i preglednim sučeljem, čine skup funkcija koje Avast Free Antivirus drže na vrhu besplatnih Windows Antivirus programa.

Instalacija Avasta ne zahtjeva restart, a prilikom deinstalacije, koristeći Avast alate za deinstalaciju, program se lako deinstalira i nakon toga ne ostavlja nikakve ostatke u Windows registru, niti bilo gdje u sustavu.

Jedna jako bitna novost koju donosi Avast Free Antivirus u odnosu na konkurenciju je pokretanje sumnjivih programa unutar Sandboxa. To znači da kada pokrenete neki program za koji Avast posumnja da je virus, ali nije siguran, on će ga pokrenuti unutar Sandbox-a (to je u prijevodu kao sigurnosna kutija), tako da taj program ne može naštetiti vašem računalu.

Program nije previše zahtjevan što se tiče resursa sustava. Za vrijeme skeniranja troši oko 16MB RAM-a i oko 15% procesorske snage (ovisno od toga koji procesor imate) što je u potpunosti prihvatljivo. 

Avast Free Antivirus ima preko 130 milijuna aktivnih korisnika u svijetu što je odličan pokazatelj njegove kvalitete, isprobajte ga i vi s https://www.avast.com/en-eu/index.

Panda Free Antivirus

Panda Free Antivirus je besplatan program za detektiranje i uklanjanje virusa na računalu.

To je vrlo lagan i intuitivan antivirusni program koji je zasnovan na cloud-scanning tehnologiji i nudi veoma učinkovitu real-time zaštitu.

Glavna prednost ovog programa u odnosu na njegovu konkurenciju je stalna komunikacija sa serverom, u ovom slučaju s PandaLabs preko kojega se vrši skeniranje i učestalo ažuriranje baze. Tako da, prostor i resursi (procesor, RAM memorija) koji bi inače bili zauzeti nekim antivirusni programom na računaru, ovde su znatno smanjeni.

Pored cloud antivirusne i antispyware zaštite u realnom vremenu, Panda Free Antivirus se odlikuje i zaštitom predviđenom ponašanjem, nagledanjem procesa, odnosno URL i web filtriranjem.

Što se tiče samog korisničkog sučelja, veoma je sažet i pregledan. Pomoću raspoloživih funkcija može se jednostavno izvršiti skeniranje, pregled izveštaja, izmjena postavki itd.

Panda Free Antivirus predstavlja odličan antivirusni program koji će sigurno zadovoljiti potrebe svakog prosječnog korisnika.

Izvor: http://www.besplatniprogrami.org/panda-free-antivirus/

preskoči na navigaciju